Alexander

Cocktail Bartender

Alexander

Har erfaring fra byens bedste cocktailbarer.

Har blandt andet stået på The Standard, Lidkoeb, D’Angleterre og mange andre. Har været gæstebartender hos The Connaught i London og “Drink” Fort Point i Boston samt The Campbell Apartment i New York.
Han har desuden undervist i Masterclass’ hos Let’s Cocktail på Umami.

Stewen

Cocktail Bartender

Stewen

Stewen har arbejdet som freelance bartender og deltaget i alle typer events.
Han er knivskarp på cocktails og har en bred viden.
Til daglig arbejder Stewen som bartender på MASH Rungsted.

Jannik

Cocktail Bartender

Jannik

Jannik har arbejdet for Bartendertjenesten, ShakeAway.dk og Betalingsbar siden start. Han er desuden fast bartender på MASH og har shaket cocktails på Club Riva også.
Han har har også serveret for HKH Kronprins Frederik til Royal Barnedåb.

Mikkel

Cocktail Bartender

Mikkel

Mikkel startede sin karriere som bartender på MASH. Han har været I London og rejst rundt for at se nogle af verdens bedste cocktailbarer. Er for øvrigt enhver svigermors drøm.

Rune

Barchef & Cocktail Bartender

Rune

Rune er uddannet i detail med speciale i vin og spiritus og har arbejdet hos Holte Vinlager i 9 år. I dag står han som bartender og barchef på Noho i Kødbyen og har desuden arbejdet på Peder Oxes vinkælder.
Rune er skarp på event koordinering og planlægning. Han er dygtig bag en bar og har desuden mixet cocktails hos Diageo, ShakeAway & Betalingsbar.

Jeppe

Partner hos Dagens Cocktail & Whisky Entusiast

Jeppe

Vores dedikerede ekspert indenfor spiritus har en viden, der favner alt, hvad man kan forestille sig.
Jeppe har besøgt adskillige destillerier og er Bartendertjenestens spidsprofil når det kommer til nørderi. Derudover shaker han cocktails på MASH.

Patrick

Cocktail Bartender

Patrick

Har stået til adskillige high-end events. Har været bartender på Jazz House på The Standard samt bartender på Almanak og Madam Chu.
Han har tidligere arbejdet hos Knock On Wood og været med til etableringen af Klampenborg Galopbanes bar da de i 2014 fik den renoveret.