[rev_slider slider10][separator style_type=”none” top_margin=”25″ bottom_margin=”25″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”” class=”” id=””][two_third last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” class=”” id=””]Lad os vise dig Tequila og Mezcal[/title][fusion_text]Tequila har oplevet en renæssance over de seneste par år.

De fleste har nok oplevet at få tequila Sierra (den med hatten) og appelsinjuice da de var yngre. Det er synd, da det ikke er “rigtig” agave tequila, hvor smagen er udvundet udelukkende fra agaveplanten.

I USA har det efterhånden været kendt i et årti, men det er først nu, at vi i Danmark er begyndt at hilse pænt goddag til den udskældte spiritus.

Bartendertjenesten har derfor gjort det til vores kæphest, at give tequilaen den opmærksomhed den fortjener, og vi har derfor sammensat to pakker, hvor vi guider jer gennem Tequila eller Mezcal -eller evt. en kombination af begge.

[/fusion_text][/two_third][one_third last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” class=”” id=””]Vores pakker[/title][accordian class=”” id=””][toggle title=”Tequila” open=”no”]Tequilaen produceres af agaveplanten, der vokser i flere områder af Mexico.
Processen er lang og kræver hårdt arbejde og håndværk.
Vi guider jer igennem en perlerække af de bedste tequilaer og alle vil være lavet på 100% ren agave.
Vejledende pris pr. kuvert er 400,-[/toggle][toggle title=”Mezcal” open=”no”]Ligesom Champagne skal produceres i Champagne-distriktet før det må bære navnet,
har tequila også 5 distrikter, det skal produceres i før du må kalde det tequila.
– Hvis det ikke er fra de 5 hoveddistrikter, så hedder det ikke tequila men “Mezcal”.
Producenterne udenfor de 5 distrikter har efterhånden gjort det så godt, at der ikke skelnes i kvaliteten for tequila og mezcal.

Vi har derfor samlet en pakke med 3 premium mezcals og 3 100% agave tequilaer, der uden tvivl vil skille vandene og skabe debat blandt deltagerne.
Prøv din første tequilasmagning med Bartendertjenesten, og oplev det mexicanske håndværk i vores selskab.

Vores vejledende pris pr. kuvert er 450,-[/toggle][/accordian][/one_third][separator style_type=”none” top_margin=”20″ bottom_margin=”20″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”” class=”” id=””]

Call Now Button