[one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” class=”” id=””]SÅDAN GØR DU[/title][accordian class=”” id=””][toggle title=”Ingredienser” open=”no”]3 cl Cognac (Bartendertjenesten anbefaler Hennessy)
3 cl Cointreau (eller Triple Sec)
3 cl Friskpresset citron juice
1 cl Sukkersirup

[/toggle][toggle title=”Metode” open=”no”]1. Star med at køle dit cocktailglas ned ved at fylde det med knust is, eller lade det stå i fryseren i 1 time før servering
2. Hæld indholdet i shakeren og shake med massere af is i ca. 10 sekunder
3. Hæld indholdet over i et lille cocktailglas

[/toggle][toggle title=”Glas” open=”no”]Lille cocktailglas el. Coupette
[/toggle][toggle title=”Facts” open=”no”]

Oprindelse: London eller Paris
Årstal: 1922

Alkohol: ca 14%

[/toggle][toggle title=”Anbefales til” open=”no”]

Velkomst/Fest

[/toggle][/accordian][slider width=”100%” height=”100%” class=”” id=””][slide type=”image” link=”” linktarget=”_self” lightbox=”yes”]https://bartendertjenesten.dk/wp-content/uploads/2016/03/Sidecar.jpg[/slide][/slider][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” class=”” id=””]SIDECAR[/title][fusion_text]Sidecar er en lækker forfriskende og ofte overset cocktail bestående af Cognac, Cointreau (Triple Sec) og friskpresset Citron juice.

Sidecar siges at være en twist på en “Brandy Crusta”, der også er lavet med cognac, cointreau og citron.

Den er nævnt i mange cocktailbøger og siges at være opfundet på The Ritz Hotel i London eller Paris i 1922.

Den smager dejligt syrligt og tangerer en anelse mod det bitre.

Smagen er citrus og rene citronskaller og den serveres i et lille cocktailglas, der er rimmet med sukker langs kanten.

Sidecar er en klassiker, der skal nydes for dens simplicitet og gode spiritus.

Smagen er kraftig og man kan sagtens retfærdiggøre, at komme 1 cl. sukkersirup i før man shaker og serverer den.

 

 

[/fusion_text][/one_half][separator style_type=”none” top_margin=”15″ bottom_margin=”15″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”” class=”” id=””][separator style_type=”none” top_margin=”20″ bottom_margin=”20″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”” class=”” id=””]

Call Now Button