[one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” class=”” id=””]SÅDAN GØR DU[/title][accordian class=”” id=””][toggle title=”Ingredienser” open=”no”]

5 cl Appleton Estate 12 years
9 cl Ananas Juice
3 cl Coco Lopez
1 cl Fløde

(Appelsinskive til pynt)

[/toggle][toggle title=”Metode” open=”no”]

1. Hæld indholdet i shakeren og shake med isterninger
3. Hæld indholdet over i et højt drikkeglas (Hurricaneglas)
4. Fyld glasset med isterninger
5. Pynt med en ananasskive, mynte, amarenekirsebær og server med sugerør

[/toggle][toggle title=”Glas” open=”no”]

Højt Drikkeglas/ Highball/ Hurricane / Bourgogneglas

[/toggle][toggle title=”Facts” open=”no”]

Oprindelse: Puerto Rico
Årstal: 1800-tallet

Alkoholstyrke: ca 10%

[/toggle][toggle title=”Anbefales til” open=”no”]

Velkomst/Fest

[/toggle][/accordian][slider width=”100%” height=”100%” class=”” id=””][slide type=”image” link=”” linktarget=”_self” lightbox=”yes”]https://bartendertjenesten.dk/wp-content/uploads/2018/03/pinacolada20pct-1024×682.png[/slide][/slider][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” class=”” id=””]

PINA COLADA

[/title][fusion_text]Pina Coladaen har været Puerto Ricos nationaldrink siden 1978.

Den originale opskrift består af hvid rom, kokosmælk & ananas juice.

Den tidligst kendte opskrift stammer helt tilbage fra 1800-tallet, hvor søfaren Roberto Cofresi serverede drinks til sin skibsbesætning med Rom, Ananasjuice & Kokosnøddejuice.

Da han døde i 1925 gik opskriften tabt. Sidenhen blev den genopfundet med brug af Coco Lopez da Caribe Hiltons bartender, Ramon Marrero,  fra Puerto Rico skabte den nye og mere kendte version med Rom, Ananasjuice & Coco Lopez som er en sød kokoscreme der giver den fyldige klassiske karakter som Pina Coladen er kendt for.

 [/fusion_text][/one_half][separator style_type=”none” top_margin=”15″ bottom_margin=”15″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”” class=”” id=””][separator style_type=”none” top_margin=”20″ bottom_margin=”20″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”” class=”” id=””]

Call Now Button