Julefrokost sæsonen er skudt i gang

[one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][title size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” class=”” id=””]
Nyt Fra Bartendertjenesten
[/title][fusion_text]Nu er det ved at være længe siden, så vi tænkte I trænger til en update på hvordan det går hos Bartendertjenesten.

Vores bartendere er pt. i fuld gang med at oprette det nyeste skud på stammen, nemlig ShakeAway.dk

Vi kæmper en brav kamp om at få Kegtails på vores næste menu og samtidig servere færdigblandede cocktails som ShakeAway med taphaner på.

 

Vi har med stor success leveret færdigblandede drinks over den enormt varme sommer og står nu med en masse julefrokoster foran vores hoveddør som vi skal til at koordinere allerede nu.

Hvis du ønsker, at få din julefrokost med firmaet til at være ekstra speciel i år, så skal du kontakte os inden det er for sent!

Vi leverer efter først-til-mølle princip og derfor er det vigtigt, at være tidligt ude, hvis du vil have en rigtig cocktailbar til jeres julefrokost i 2018.

 

I samme åndedrag, er det vigtigt for os at fortælle, at vi har lavet en helt ny og enestående menu i samarbejde med vores partnere, ShakeAway, ONLY Cocktails & Kegtails.dk

Menuen er sammensat udfra vinterens lækkerier og I vil løbende blive opdateret på vores Instragram, så hold godt øje derinde!

 

[/fusion_text][/one_full]

No Comments

Post A Comment

Call Now Button