islevering logo bartendertjenesten artikel

Islevering.dk er nu lanceret og du kan få billig is alle ugens dage, året rundt

Is til fest og islevering alle ugens dage

Vi har ventet længe på at kunne fortælle jer om vores lancering og i dag er islevering.dk  åbnet og klar til at køre isterninger ud til din fest, polterabend, bryllup og/eller julefrokost.

Forbliver en del af ONLY Events

Selvom islevering er et isleverings-site, så deler de stadig lokaler og ekspertise med deres søster-firma, ONLY Events.

Islevering kommer til at levere isterninger til hele Danmark, men til start vil isen kun blive leveret på Sjælland og Fyn.

Årsagen hertil findes i, at Islevering ønsker hurtigst mulig leveringstid og ønsker at være de bedste til at imødekomme hasteordrer i hele København og Nordsjælland, hvor de ofstest finder sted.

 

Isterninger af højeste kvalitet

Islevering bruger dobbelt aktiv kulfiltrering og derfor leverer de som nogle af de få i Danmark krystalklare isterninger, der er super velegnede til cocktails på professionelle cocktailbarer.

Men hvis du har migræne og ondt i hovedet efter en god fest, så virker de også der 😉

 

3 års erfaring på markedet

Islevering har med sine 3 års erfaring på ismarkedet lært danskernes isterning-behov godt at kende. Derfor har vi benchmarket os med alle de nærmeste konkurrenter indenfor islevering og is til fest, så du kan få de skarpeste priser og den absolut hurtigste levering.

 

Stort udvalg af alt indenfor isterninger

Islevering ønsker desuden at være størst og mest fleksible indenfor udvalg til is til fest. Derfor kan du få alt ligefra isterninger, termotønder og isskeer til isposer, men også sirupper, juice og spiritus til festen, hvis du mangler dette.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Call Now Button