guy pointing at fireworks at night

Cocktail Trends 2017

[postslider layout=”posts” excerpt=”25″ category=”design” limit=”3″ lightbox=”yes” class=”” id=””][/postslider][separator style_type=”none” top_margin=”45″ bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”” class=”” id=””][fusion_text]Trend nr 1

Bæredygtighed

Det er efterhånden på alle folks læber.
Bæredygtighed, genbrug, fælleshave og alt hvad der har fokus på miljø og vores fremtid er kommet på mode.

Af mange tidligere sete tendenser, synes vi her på Bartendertjenesten at det her er en af de allerbedste.

Vi ser cocktailbarer som Oriole i London, der selv dyrker meget af deres garnish/pynt bag selv baren.

Vi ser glasflasker, der bliver genbrugt som drikkeglas og sugerør i metal der kan genbruges.

Cocktailbarerne har fokus på at genbruge så meget af deres frugt og grønt som muligt og genanvendelighed er højt på dagsordenen.

Det må vist være en trend de fleste mennesker kan stå inde for.[/fusion_text][fusion_text]Trend nr 2

Sanseoplevelser

Vi har efterhånden set alle mulige kombinationer af alkohol, frugt og sirup, der kan sammensættes.

Men vi ser et skift, hvor fokus også ligger på glasset, duften og ikke mindst det visuelle når man får sin drink serveret.

Bar Nightjar er en af pionererne når det kommer til den slags – se bare her

https://www.youtube.com/watch?v=zoNtbYMWslI[/fusion_text][fusion_text]Trend nr 3

Fokus på hygge frem for bedrevidende cocktail-nørderi

Vi har efterhånden alle lært lidt om cocktails. Men der er nu heller ikke noget værre end at gå ind på en bar, hvor bartenderen rynker øjenbryn over den cocktail man gerne vil bestille, enten fordi den er umoderne eller fordi de gerne vil argumentere for, hvorfor man skal synes en bestemt type drikkevarer smager godt.

Vi er helt enige her. Smag er noget man selv har. Bartenderen skal inspirere, ikke lære gæster at drikke på en bestemt måde.

[/fusion_text][fusion_text]Trend nr 4

Cocktails derhjemme

Flere og flere danskere er begyndt at snuse til konceptet om at have en hjemmebar. En gin/tonic er ikke længere bare en gin/tonic og vi ser, især drengene, spørge efter Four Pillar Gin eller Monkey 47 når de bestiller deres gin/tonic.

Der bestilles flere drinks kurser og vi ser et boom hos folk der ønsker at shake drinks selv derhjemme.

Dagens Cocktail  er kommet frem og hjælper forbrugere med at lave drinks, selv, derhjemme.

Her får man leveret alt hvad man skal bruge til at lave professionelle drinks. Så det eneste I skal gøre er at følge instruktionen og shake selv.

 

[/fusion_text][separator style_type=”none” top_margin=”-30″ bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”” class=”” id=””][blog number_posts=”4″ offset=”” cat_slug=”” exclude_cats=”” title=”yes” title_link=”yes” thumbnail=”yes” excerpt=”yes” excerpt_length=”35″ meta_all=”yes” meta_author=”yes” meta_categories=”yes” meta_comments=”yes” meta_date=”yes” meta_link=”yes” meta_tags=”yes” paging=”no” scrolling=”infinite” strip_html=”yes” blog_grid_columns=”2″ blog_grid_column_spacing=”40″ layout=”grid” class=”” id=””][/blog]

No Comments

Post A Comment

Call Now Button