SÅDAN GØR DU

5 cl Aperol
4 cl Friskpresset citron juice
1,5 cl Sukkersirup
1 cl Æggehvide
5 cl Danskvand

(Appelsinskive til pynt)

1. Hæld indholdet i shakeren og shake først uden is
2. Shake igen med is
3. Hæld indholdet over i et højt drikkeglas (Highball)
4. Fyld glasset med isterninger og top med danskvand
5. Pynt med en appelsinskive og server med sugerør

Højt Drikkeglas/ Highball/ Tom Collins

Oprindelse: Italien
Årstal: 1911

Alkohol: ca 8%

Velkomst/Fest

APEROL SOUR

Aperol er en af de helt gamle kendinge. Det er en spiritus, der altid er på mode – og med god grund!

Aperol blev kendt, da man i 1950’erne blandede den med Proccecco og lavede den i dag så velkendte Aperol Spritz.

I 1980-1990’erne blev den for alvor kendt i resten af verden som en “glamour” cocktail, der skulle nydes af den moderne elite og som æstetisk flot velkomstcocktail, til alt der er værd at fejre.

I dag findes der flere hundrede opskrifter, hvor Aperol indgår.

En absolut favorit hos Bartendertjenesten er Aperol Sour.

Det er et simpelt twist på en klassisk sour, hvor der bruges en smule mere citron og lidt mere sukker end man plejer.

Æggehviden giver skum og gør konsistensen cremet og fyldig og Aperol giver den frugtig friskhed med smag af grape og en mild bitterhed.

Aperol Sour egner sig fantastisk til alle typer arrangementer. Prøv vores opskrift og server for dine venner/veninder derhjemme.