[one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” class=”” id=””]SÅDAN GØR DU[/title][accordian class=”” id=””][toggle title=”Ingredienser” open=”no”]5 cl Aperol
4 cl Friskpresset citron juice
1,5 cl Sukkersirup
1 cl Æggehvide
5 cl Danskvand

(Appelsinskive til pynt)
[/toggle][toggle title=”Metode” open=”no”]1. Hæld indholdet i shakeren og shake først uden is
2. Shake igen med is
3. Hæld indholdet over i et højt drikkeglas (Highball)
4. Fyld glasset med isterninger og top med danskvand
5. Pynt med en appelsinskive og server med sugerør
[/toggle][toggle title=”Glas” open=”no”]

Højt Drikkeglas/ Highball/ Tom Collins

[/toggle][toggle title=”Facts” open=”no”]

Oprindelse: Italien
Årstal: 1911

Alkohol: ca 8%

[/toggle][toggle title=”Anbefales til” open=”no”]

Velkomst/Fest

[/toggle][/accordian][slider width=”100%” height=”100%” class=”” id=””][slide type=”image” link=”” linktarget=”_self” lightbox=”yes”]https://bartendertjenesten.dk/wp-content/uploads/2016/03/Aperol-Sour.jpg[/slide][/slider][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” class=”” id=””]APEROL SOUR[/title][fusion_text]Aperol er en af de helt gamle kendinge. Det er en spiritus, der altid er på mode – og med god grund!

Aperol blev kendt, da man i 1950’erne blandede den med Proccecco og lavede den i dag så velkendte Aperol Spritz.

I 1980-1990’erne blev den for alvor kendt i resten af verden som en “glamour” cocktail, der skulle nydes af den moderne elite og som æstetisk flot velkomstcocktail, til alt der er værd at fejre.

I dag findes der flere hundrede opskrifter, hvor Aperol indgår.

En absolut favorit hos Bartendertjenesten er Aperol Sour.

Det er et simpelt twist på en klassisk sour, hvor der bruges en smule mere citron og lidt mere sukker end man plejer.

Æggehviden giver skum og gør konsistensen cremet og fyldig og Aperol giver den frugtig friskhed med smag af grape og en mild bitterhed.

Aperol Sour egner sig fantastisk til alle typer arrangementer. Prøv vores opskrift og server for dine venner/veninder derhjemme.[/fusion_text][/one_half][separator style_type=”none” top_margin=”15″ bottom_margin=”15″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”” class=”” id=””][separator style_type=”none” top_margin=”20″ bottom_margin=”20″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”” class=”” id=””]

Call Now Button