Lej bartender Cocktailkursus

6 fede ideer til jeres Bryllup

[title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” class=”” id=””]6 unikke ideer til jeres store dag[/title][fusion_text]Har I fundet hinanden, og skal I til at gøre klar til den store fest?

Bryllup får man kun én chance til at gøre perfekt, men det behøver ikke være så stressende og dyrt som man forestiller sig.

Vi giver her nogle gåde råd og ideer, der kan hjælpe til at jeres bryllup bliver specielt og ikke koster det hvide ud af øjnene samtidig.[/fusion_text][title size=”3″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” class=”” id=””]Lav en Foto-Box [/title][fusion_text]Hvis der er en dag på året, hvor folk ikke er bange for at stille op til fotografering, så er det til Bryllup.

Køb et IKEA-skab og et stativ til jeres kamera eller leg med fede baggrunde.

Nogle gode ideer til baggrunde kunne være guld-palietter på snore, eller balloner i forskellige højder.

Se flere eksempler her:

https://www.pinterest.com/pin/151644712425601366/

 

[/fusion_text][title size=”3″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” class=”” id=””]Hånd-lavede bryllups gimmicks[/title][fusion_text]Hvis du vil have dine gæster til at huske dagen og føle I har gjort noget særligt for dem, så kan I få lavet merchandise med jeres navne eller billeder. For eksempel kan i få lavet øl-labels, med billede eller fun-facts om hinanden.

Øl-labels kan I få lavet her:

http://www.bryghusetvendia.dk/fileadmin/Dokumenter/Private_label_FLYER_3korr.pdf

I kan også få lavet glas med navne på som gæsterne kan tage med hjem og stille på hylden:

https://www.kirstensdyrebutik.dk/glas[/fusion_text][title size=”3″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” class=”” id=””]Lej en pølsevogn [/title][fusion_text]Når skyggerne bliver lange og maden har lagt sig, skal gæsterne ud og danse og have cocktails.

Mange bliver sultne efter salt og kulhydrater, og her kan det være rigtig sjovt og frigørende at bestille en pølsevogn som overraskelse.

Et godt sted at leje kunne være hos

Forside

Her kan i få pølser ad libitum med blandt andet ostepølser, krydderpølser, medister, bacon i svøb og knækpølser.[/fusion_text][title size=”3″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” class=”” id=””]Bestil anderledes underholdning [/title][fusion_text]Har du hørt de lokale ballet eller breakdansere hvad det koster at komme ud i en halv time og danse for jeres gæster?

Har du tænkt på tryllekunstnere, limbo, stoledans, stopdans eller høvdingebold?

Allesammen er fede og billige lege som vil skabe massere af sjove og aktivitet.[/fusion_text][title size=”3″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” class=”” id=””]Bestil en bartender[/title][fusion_text]Når du nu er inde på Danmarks bedste bartenderes side, skal du selvfølgelig også huske at få bartendere ud til jeres bryllup.

I sparer tid og penge på at købe fri bar hos os, og skal ikke tænke på at lave sirup, købe ind, skaffe isterninger eller overlade restaurant-tjenere til at lave arbejdet, som skal klares af professionelle bartendere.

 

 

Få flere gode ideer og inspiration her

 

https://www.theknot.com/content/secrets-to-a-fun-wedding-reception[/fusion_text]

No Comments

Post A Comment

Call Now Button