SÅDAN GØR DU

5 cl Whisky (Bartendertjenesten bruger Makers Mark)
3 cl Friskpresset citron juice
2,5 cl Sukkersirup
2 Dash Angostura
1 cl Æggehvide
1. Hæld alle ingredienserne ned i shakeren
2. Shake indholdet UDEN isterninger (dette gøres for at ødelægge stukturen i æggehviden, så den bliver ordentligt fordelt med de andre ingredienser)
3. Shake den nu én gang til med isterninger i
4. Hæld indholdet i glasset
5. Pynt med et kirsebær og/eller en twisted appelsinskal
Lowball/ Rocksglas/ Lavt drikkeglas

Oprindelse: Bartenders Guide (Jerry Thomas)
Årstal: 1862’erne

Alkohol: ca 12%

Velkomst/Fest/Herreaften
  • Cocktail

WHISKEY SOUR

Whiskey Sour er en dejlig, frisk og trendy cocktail, der har fået en renæssance indenfor de sidste 10 år.

Den kalder på god bourbon, frisk citron juice, sukker og angostura og den går lige i hjertet på enhver, der smager den første gang!

Konsistensen er cremet og silket, og smagen af whiskey mildnes af den sød/syrlige balance.

Cocktail kan drikkes af alle, men ligesom Cosmopolitan har ry for at være en tøsedrink, så har Whiskey Sour også tendens til at være fortrukket hos herrerne.

Hvad end du er dame eller mand, så vær aldrig bange for at bestille en Whiskey Sour!

Den smager nemlig fantastisk.