Alexander Machon fra Bartendertjenesten deltager i år både i Diageo World Class og i Taliskers konkurrence om Danmark bedste bartender i Talisker Single Malt.

 

Hvad der bringes med til Diageo World Class er en hemmelighed, men vi kan allerede nu afsløre hvad der er i vores lækre Talisker  Skye Sour Cocktail.

 

For at lave den skal du forberede 15 cl Ron Zacapa Rom, der skal blandes med 1 teske chichuan peber (kinesisk stærkt krydderi, som fåes hos fx Torvehallerne i København)

Lad peberet trække i ca 3 timer og hæld Ron Zacapaen fra med en si.

 

Herefter er speccet følgende:

2 cl Talisker 10yrs

3 cl Chichuan infuseret Ron Zacapa

2 cl Friskpresset lime juice

1 barske Gomme (1:1 sukkersirup)

2 barskeer Rabarber og Ingefær marmelade

 

Shake ingredienserne og hæld i highball glas med knust is.

Top herefter med Les Mesnil Champagne.