Sådan gør du

– 5 cl Fio Do Bigode
– 1 hel lime
– 5 teskeer rørsukker

1. Skær limefrugten halvt over og snit de halve stykker på tværs to gange – så har du 8 tern i alt.
2. Hæld rørsukkeren over limeskiverne og mos nænsomt med en muddler eller morter
3. Fyld glasset med knust is og rør MEGET grundigt igennem så al limesaft og sukker opløses
4. Hæld Cachaca over
5. Pynt med en skive lime – husk sugerør!

Lowball / Rocksglas / Lavt Drikkeglas

Oprindelse: Sao Paolo
Årstal: 1918

Alkohol: ca 10%

CAIPIRINHA

Caipirinha er et rigtig lækkert alternativ til mojitoen. Den laves på Cachaca som er en spiritus fra Brasilien, der minder meget om rom.

De bruger sukkerørs juicen til at producere alkohol og ender med et produkt, der har en unik smag af græs og saltvand. Det er en meget speciel cocktail, der har nydt anerkendelse pga. sin enkelhed og friske smag.

De eneste råvarer der her skal bruges er rørsukker, limefrugter, Cachaca – og selvfølgelig knust is!

Følg opskriften nedenunder, og inviter dine venner eller familie på en rigtig lækker sommerdrink, næste gang i holder tøse-eller herremiddag.